Van’ında Bir Kültür Merkezi Olacak! Proje hızla yükseliyor

Valimiz Ozan Balcı, Vali Yardımcısı Musa Göktaş ile Devlet Tiyatrosu binasının yanında yapımı hızla devam eden yeni Kültür Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Van’ında Bir Kültür Merkezi Olacak! Proje hızla yükseliyor
Yayınlama: 26.09.2024
A+
A-

Valimiz Balcı, yaptığı incelemede projenin ilimizin kültür ve sanat hayatına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Çocuklarımız ve gençlerimiz için yeni bir dünya

“ Kültür Merkezi’nin yanı sıra, yine aynı alanda inşa edilen İl Halk Kütüphanesi ve Bebek-Çocuk Kütüphanesi de kısa süre içinde tamamlanarak hizmete girecek. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için önemli bir bilgi ve eğitim kaynağı olacak bu kütüphaneler, onların gelişimine büyük katkı sağlayacak.”

Van, kültür ve sanatın merkezi haline geliyor

“Bu önemli yatırımlarla birlikte Van, bölgenin kültürel ve sanatsal merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yeni kültür merkezi, hem vatandaşlarımıza hem de sanatçılarımıza hizmet verecek modern bir mekan olacak. Van, kültürel bir dönüşüm yaşıyor. Yeni kültür merkezi ve kütüphaneler, şehrin sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek ve ilimizin geleceği için önemli bir adım olacak.”

Valimiz Ozan Balcı’nın açıklamaları

” Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Valimiz, çok kapsamlı hizmet verecek olan kültür merkezinin ilimizin kültür ve sanatına büyük katkı sağlayacağını belirterek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Kültür Adamızdaki Yeni İl Halk Kütüphanesi ve Bebek-Çocuk Kütüphanesi Hızla Tamamlanıyor

Valimiz Ozan Balcı, Devlet Tiyatrosu yanında yapımı devam eden yeni İl Halk Kütüphanesi ile Bebek-Çocuk kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Özellikle ilimizin çocuklarına ve gençlerine büyük fayda sağlayacak kütüphanenin kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini ifade etti.

Van’a yakışır bir hizmet

“ Bu önemli projelerle birlikte Van, kültürel anlamda daha da güçlenecek ve bölgenin gözde şehirlerinden biri haline gelecektir.”

Van'ında Bir Kültür Merkezi Olacak! Proje hızla yükseliyor Van'ında Bir Kültür Merkezi Olacak! Proje hızla yükseliyor


Uzanmalardan Van Gölü su seviyesi açıklaması

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.