AK Parti Van’ın 5 ilçesinde önemli bir karar aldı

AK Parti Van İl Başkanlığı yaptığı açıklamada Gevaş, Muradiye ,Tuşba, Çatak ve Gürpınar ilçelerinde yeni başkanlar için başvuranlarla ilgili temayül yoklaması yapılacağını duyurdu.

AK Parti Van’ın 5 ilçesinde önemli bir karar aldı
Yayınlama: 25.09.2024
Düzenleme: 25.09.2024
A+
A-

Temayül yoklaması yapacak

Van’da geçtiğimiz hafta 5 ilçe başkanının değiştiğine dair çıkan haberlerden sonra yeni seçilecek başkanların kim olacağına dair ilk adımları atan AK Parti, Van’da yarından itibaren 5 ilçede temayül yoklaması yapacak.

KİMLER KATILACAK

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Van İl koordinatörü 5 ilçede yapılacak temayül yoklamasına AK Parti 27. dönem milletvekili Hacı Özkan ve Kütahya milletvekili Adil Biçer’in başkanlığında yapılacağını belirtti.

PARTİ TARAFINDA YAPILAN AÇIKLAMA

  • AK Parti Van İl Başkanlığında yapılan açıklamada; “AK Parti Van ill başkanlığından duyuru.  Akparti genel merkez teşkilat başkanlığı tarafından yarın 26.09.2024 günü saat 10.00 da Gevaş ilçemizde,
  • aynı gün saat 13.00 da Çatak ilçemizde,
  • saat 16.00 da ise Gürpınar ilçemizde ilçe başkanlığına adaylık için baş vuranlarla alakalı temayül yoklaması yapılacaktır.
  • Temayül yoklaması İl koordinatörü AK Parti 27. dönem milletvekili Hacı Özkan ve Kütahya milletvekilimiz Adil Biçer başkanlığında, il başkanlığımız teşkilat başkanlığımız tarafından ilçelerimizde yapılacaktır.
  • Ayrıca ertesi gün 27.09.2024 günü ise saat 10.00 da Muradiye ilçemizde saat 15.00 ye ise Tuşba ilçemizde temayül yoklaması yapılacaktır. “ denildi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.