57 ilin valisi değişti! Van Valisi’nin görev yeri değişti mi?

Son haftalarda gündemden bir türlü düşmeyen Valiler kararnamesi sonunda yayınlandı. Van’da değişiklik yapıldı mı? Birçok ile yeni isimler atandı

57 ilin valisi değişti! Van Valisi’nin görev yeri değişti mi?
Yayınlama: 10.08.2023
A+
A-

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti.

Valiler kararnamesi yayınlandı! Birçok ilin valisi değişti…

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre; birçok şehrin valisi değişti.

57 İLE YENİ VALİ
Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ile yeni vali atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre; birçok şehrin valisi değişti. Van Valisi değişmedi Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararında Van Valisi Dr. Ozan Balcı’nın ismi yer almadı.

Vali Balcı, kentteki görevine devam edecek. Ozan Balcı değişmeyeceğinin sinyalini vermişti Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara’daydı.

Ankara’daki ziyaretlerini kurumların resmi hesaplarından duyuran Van Valisi Balcı, “Bir yere gitmiyorum, Van için çalışmaya devam” mesajı vermişti. Balcı’nın başkentteki temaslarını takip edenler ise “vali değişmeyecek” yorumunda bulunmuştu.

57 ilin valisi değişti: Van Valisi'nin görev yeri değişti mi?

57 ilin valisi değişti: Van Valisi'nin görev yeri değişti mi?

Kaynak: vandahaber-wanahber

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.