9 Ekim 2024

Discord'un kapatılmasına ilişkin ise Suçların işlenmesinde sosyal medyanın çok büyük etkisi var ifadelerini kullandı.Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı 24 TV canlı yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
09.10.2024
Petrol fiyatlarındaki yukarı yönlü tırmanış akaryakıt fiyatlarına da yansıyacak. Benzin ve motorin fiyatlarına zam bekleniyor. Akaryakıtta tabelalar önümüzdeki iki gece yarısı da peş peşe değişecek.
09.10.2024
Kış saati uygulamasına geri dönülüp dönülmeyeceğiyle ilgili sorgulamalar sürüyor. Avrupa'da kış saati uygulamasına geçilmesiyle birlikte, Türkiye'de saatlerin geri alınıp alınmayacağı merak edilmeye başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı.
09.10.2024
SON DAKİKA HABERLER: Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan "Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar" listesi güncellendi. Buna göre; zeytinyağında tohum yağları, bitkisel macunda ilaç etken maddesi, çiğ kebapta sakatat (kalp), kangal sucukta kanatlı eti tespit edildi.
09.10.2024
Erzurum valisi mustafa çiftçi, dolandırıcıların kendisini de dolandırmaya kalktıklarını belirterek vatandaşları dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. Vali Mustafa Çiftçi, "Bir kargo teslimi alakalı adresi güncellemem gerektiğini söylediler. Adresi güncelledim. Ondan sonra da bir ek ödeme talep ettiler. sonra...
09.10.2024
Van Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklaması ile kente sürecek 5 günlük yasaklama kararını duyurdu. İşte Van’da uygulanacak olan 5 günlük yasaklama kararın detayları….
09.10.2024
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi yerleşkesi içinde inşaatı devam eden Tıbbiye Camii'nde incelemelerde bulunan Vali Ozan Balcı, müjdeli haberi verdi. Peki Van Tıbbiye Camii ve Külliyesi ne zaman açılacak?
09.10.2024
Dijital dünya hızla gelişiyor ve bu gelişimle birlikte arama motoru optimizasyonu teknikleri de sürekli olarak değişiyor. Geleneksel SEO yöntemlerinin yerini, günümüz kullanıcı davranışlarına ve arama motoru algoritmalarındaki yeniliklere uygun, daha dinamik ve hedef odaklı stratejiler almaya başladı.
09.10.2024
Van valisi ozan balcı başkanlığında yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
09.10.2024
Van, eşsiz doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir etkinlikle, kentin gizli cennetlerinden biri olan Deliçay Kanyonu, 200 doğaseverin katılımıyla adeta şenlendi.
09.10.2024
Van'ın muradiye ilçe gençlik ve spor müdürlüğü tarafından “merkezim her yerde” etkinliği düzenlendi.
09.10.2024