8 Ekim 2024

Deniz ve Arhan’ın imkânsız aşkını konu alan Güzel Aşklar Diyarı’ nın üçüncü bölümü yayınlandı. Alaca ailesinin Cemal’in katiline adım adım yaklaştığı bölüme, Deniz ve Arhan arasında yaşanan yol ayrımı damga vurdu.
08.10.2024
Son dakika İsrail haberlerine göre, Putin devreye giriyor! İsrail İran'da hangi hedefleri vuracak? Gazze Şeridi'ndeki savaş birinci yılını doldurdu, Orta Doğu'da çok sayıda ülkeye yayılan çatışmanın daha da büyümesinden endişe duyuluyor.
08.10.2024
İsviçreli girişim Sun-ways, ülkedeki bir demiryolu hattının 100 m'lik doğrusal bölümünde 18 kW'lık bir pilot güneş enerjisi sistemi kurmayı planlıyor. Bunun için gerekli izinler de çıkmış durumda.
08.10.2024
Evde yemek yaparken veya dışarıda yemek yerken, etin türünü bilmek hem dini inançlar hem de sağlık açısından önemlidir. Özellikle domuz eti ve dana eti, bazı kültürlerde farklı anlamlara gelir ve farklı besin değerlerine sahiptir. Peki, bu iki eti nasıl ayırt edebiliriz? İşte size bazı yöntemler:
08.10.2024
İŞKUR'dan iş arayanlara müjdeli haber geldi! Türkiye'nin birçok ilinde belediyeler, büyük bir işçi alımı yapmaya hazırlanıyor. İŞKUR'dan iş arayanlara müjdeli haber geldi! Türkiye'nin birçok ilinde belediyeler, büyük bir işçi alımı yapmaya hazırlanıyor.
08.10.2024
TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'nun hazırladığı raporda çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Buna göre, Türkiye'de kadına yönelik şiddetin en az yaşandığı il Batman olurken peki Van kaçıncı sırda yer aldı.
08.10.2024
Tarım ve Orman Bakanlığı, tapu sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenlemeyi duyurdu. Ülke genelinde uygulanacak düzenleme ile tüm tapu sahiplerinden belirli bir belgenin alınması zorunlu hale getirildi ve bunun için 15 günlük süre tanındı.
08.10.2024
Van’ın beş yıldızlı otellerinden double tree by hilton van oteli, doğa tahribatını en aza indirmek amacıyla sahil temizliği etkinliği düzenledi.
08.10.2024
İsrail'in bombardımanı altında Gazze’de hastaneler yıkıldı, okullar bombalandı, sağlık sistemi çöktü, altyapı yerle bir edildi. Haber7’ye konuşan Gazzeli Naim Qatrawi, "Her şeye rağmen 'elhamdülillah' diyoruz" ifadesini kullandı.
08.10.2024
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "DEM'e düşen sorumluluk bu ele karşılık Türkiye Partisi olmasıdır." sözlerine yanıt verdi.
08.10.2024
SON DAKİKA HABER: Balıkesir Ayvalık'ta bir şahıs eline aldığı balyozla Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeline saldırdı. Atatürk heykelini hedef alan saldırgana çevredeki vatandaşlar müdahale etti.
08.10.2024